Billetter Trondheim

Voksen90,-
Barn50,-
Student50,-
Honnør50,-
Familie (5 pers)250,-
Grupper (over 10)80/40,-

Billetter Stoksund

Voksne200,-
Barn100,-
Studenter100,-
Honnør100,-
Familie (opptil 5)300,-

Lakseoppdrett i Stoksund

Opplev lakseoppdrett i tett samspill med natur og naturkrefter i Stoksund

SeeSalmon Stoksund har Visningshus på ett plan med lett adkomst. Her kan du lære om livet i merdene, hvordan oppdrettsanlegget driftes og følge laksen via videokamera. Kontinuerlig videoovervåking nede i merden er er viktig for å se om fisken har det bra.

Visningssenteret har sikkerhetsutstyr for å ta deg med båt ut til merdene. Merdene som ligger ute mot havet, hvor havstrømmene bringer rent vann til laksen.


Booking av båttur skjer minimum 2 dager i forveien og vi har et minimumsantall på 4 personer totalt for å arrangere en tur. Båten har vanligvis én avgang pr.dag kl 11.00, men vi tar værforbehold grunnet sikkerhet. Båten tar maks 12 personer.

Besøkende må være i stand til å dra ut i åpen båt. Evt ombordstigning til oppdrettsring fra denne båten ute ved anlegget, avtaler vi på forhånd. Pga sikkerhet må barn være i følge med voksen. Passasjerer som ikke når ned til dørken (golvet i båten) med føttene når de sitter på setet, må være i følge med en person som sitter bak. Vi anbefaler varm bekledning inkl lue og hansker/votter. Vi stiller med overlevingsdress og sikkehetsutstyr.

Booking 2 dager i forveien via

post@seesalmon.no

Alterntivt: Om båttur ikke ønkses eller lar seg gjennomføre, tilbyr vi formidling med våre guider og skjermbarserte installasjoner i Visningshuset. Billettpriser uten båttur følger samme satser som for utstillingen i Trondheim, se nederst på siden.